Welkom bij Vitalize@Work
Vitalize and live your full potential

Vitalize@Work heeft de beste programma's en behandeltrajecten op het gebied van leefstijl, vitaliteit, loslaten van ballast en innerlijke transformatie

Wat maakt onze leefstijl- & vitaliteitsprogramma's en coaching / therapie anders ten opzichte van het grote aanbod dat er al is? Wij hebben een holistische visie op het leven en de wereld: alles hangt met elkaar samen. Jij bent een individu maar je bent tegelijkertijd ook continu in relatie met innerlijke en externe wereld. Door intensieve,  persoonlijke begeleiding helpen wij jou om onbewuste, belemmerende overtuigingen en een eventuele ongezonde en/of stressvolle leefstijl te transformeren naar een gezonde leefstijl en mindset die bij jou past.  Maatwerk dus!

Met ons Vitalize@Work programma krijg je iedere dag, 7 weken lang, tools in handen waarbij je andere, gezondere gewoontes aanleert en je jezelf al snel lekkerder in je vel gaat voelen.  Je leert hoe je volledig in je essentiële kracht komt en blijft. Hoe je in kunt tunen en vertrouwen op  je intuïtie.  Je komt zo dichtbij jezelf en ontdekt wat  jouw formule is voor een gelukkig en vitaal leven. 

Wij geloven in de kracht van verbinden en een holistische aanpak en werken samen met partners die dezelfde visie hebben. 


Hieronder ons aanbod in het kort (voor meer informatie klik op de link of de onderstaande foto's)

 • Online vitaliteits- en leefstijlprogramma van 7 weken
  Dit basisprogramma is op holistische basis en bevat dagelijkse geleide meditaties, yoga work-outs, conditietraining opbouwschema's, lekkere, gezonde en wetenschappelijk onderbouwde recepten van PuurGezond, yin meditatie yoga voor de souplesse van je bindweefsel, een optimale doorstroming van je energiebanen en een goede nachtrust. Daarnaast krijg je nog meer tips voor een bewuster en vitaler leven.
 • Vitaliteits- en leefstijlprogramma & vitaliteitscoaching op maat
  Dit persoonlijke programma is gebaseerd op holistisch maatwerk. We werken met motiverende & transformerende tools. We hebben een compassievolle aanpak en geven nazorg zodat je niet terugvalt in oude patronen. Daarbij werken we met de meest complete "Vytal coachings & voedingsapp" met een persoonlijke, doelgerichte aanpak en keuze uit vele gezonde en lekkere  recepten die je heel goed kunt combineren met je gezin. Je krijgt iedere week een transformatieconsult van een uur. Een eventueel supplementenadvies en 10% korting op alle producten van Vitakruid. Heb je een druk leven en soms geen tijd om zelf te koken dan biedt onze unieke samenwerking met "Oh My Guts" de mogelijkheid om gezonde en lekkere maaltijden bij je thuis te laten bezorgen met 10% korting.  
 • Body Mind Release therapie en persoonlijke bewustzijns- en transformatiecoaching op maat 
  Loslaten van belemmerende gevoelens, overtuigingen en onbewuste programmeringen.  We werken met een Body Mind release methode waarmee de innerlijke oorzaak van levensklachten effectief worden aangepakt en waarbij je weer in je potentiële/authentieke kracht komt. Individueel of In-company (maatwerk) of als UWV interventietraject.  
 • Doelgerichte bewustzijns- en transformatietherapie op maat. In deze consulten leer je hoe je vanuit je hart en intuïtie kunt leven. Een persoonlijke transformatie naar een gelukkiger vitaler leven vanuit jouw volle potentie, die op elk niveau zal doorwerken in je leven.
 • Vitaliteitsbeleid voor organisaties en de medewerkers. Amplitieve, preventieve en curatieve interventies (info volgt binnenkort)
 • Yoga, meditatie, wandelcoaching, bootcamp workshops & retreats

    Individueel of In-company (maatwerk) op bedrijfslocatie of buiten in de natuur.


Voor meer informatie over ons aanbod klik op de bovenstaande link's of onderstaande foto's:

Online vitaliteits- en  leefstijlprogramma 

Vitaliteits- en leefstijlprogramma & coaching

Body Mind Release /transformatie therapie
Vitaliteitsbeleid voor organisaties

Yoga, meditatie, workshops & retreats

Over mij


Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen bel dan gerust met:

Vitalize@Work
Natascha de Keijzer
06-51085174
info@vitalizeatwork.com

Of vul het onderstaande contactformulier in: