Welkom bij Vitalize@Work
Vitalize and live your full potential


Over mij
Mijn naam is Natascha de Keijzer. Ik ben 50 jaar, moeder van twee prachtige  kinderen en we wonen in Oudewater.
Mijn levensmotto; echt bewust leven vanuit vitaliteit, liefde en een compassievol hart is het mooiste wat je jezelf en een ander kunt geven.

Mijn jeugd
Ik heb een fijne basis en leuke jeugd gehad. Wij leefden in een beschermde en sociale omgeving. Genoten van onze lieve familie en vrienden om ons heen.
Zoals Jan Terlouw ooit citeerde “overal hingen touwtjes uit de brievenbussen. De kinderen konden gewoon de voordeur opentrekken en bij elkaar binnenlopen. Volwassenen ook. We vertrouwden mekaar en we zeiden: make love, not war.”
Die sfeer en mentaliteit was er bij ons ook. We liepen gewoon bij elkaar naar binnen, vertrouwden en hielpen elkaar. We bedachten altijd wel een reden voor een leuk feestje! Het was heel fijn om in die leuke, veilige omgeving en verbinding op te groeien. Mijn moeder komt uit een gezin van 10 en mijn vader uit een gezin van 13 kinderen. De band tussen de familie van zowel mijn vader als mijn moeder is heel hecht. Ik vind het een supermooi voorbeeld dat er zoveel verbinding, steun en vooral humor is. Mijn zusje en ik hebben heel liefdevolle en zorgzame ouders. Ik ben heel dankbaar dat ik zo’n mooie liefdevolle familie opgegroeid ben en dat dit mijn fundamentele basis is.

Hoe een mens fysiek, mentaal, emotioneel. spiritueel en sociaal beweegt in het leven heeft mij van jongs af aan geboeid. Hoe leef je een bewust en gelukkig leven? 
Voel je jezelf ook echt gelukkig om in vrijheid jouw leven te leven vanuit je liefdevolle hart, essentie en passie?  De een lijkt ogenschijnlijk niet zo’n moeilijk pad te bewandelen, terwijl de ander het ongelooflijk voor haar of zijn kiezen krijgt! Op welke manier blijf of kom je weer dichtbij jezelf? 

Een hobbelig pad
Vanaf mijn 30 ste bleven bepaalde heftige situaties en levenspatronen zich herhalen en belandde ik hierdoor 2 keer in een burn-out. Iedere keer kwamen dezelfde situaties als een boomerang terug en kon ik op dat moment niet meer bij mijn essentie, zingeving en zelfvertrouwen komen. Het werd een jarenlange zoektocht. Ik krabbelde tussendoor weer op en ging weer vol gas! Toen ik in de “Coronacrisis” voor de zoveelste keer de deur tegen mijn neus dicht gesmeten kreeg kwam de bewustwording. Ik had tevergeefs gezocht naar de antwoorden / oplossingen buiten mezelf en vanuit mijn hoofd.
 Belemmerd door de onbewuste overtuigingen dat ik mezelf klein en onzichtbaar moest houden. Heel hard aan alles moest werken om het waard te zijn om in overvloed te mogen ontvangen.

Transformatie
De keerzijde was dat ik door die heftige gebeurtenissen mezelf meer dan ooit bewust werd waar het steeds mis ging. Ik voelde aan alles dat ik een holistische aanpak voor mezelf moest creëren en het roer ging volledig om. Ik ging over op pure voeding en kruidensupplementen waarmee ik direct een enorme verbetering ervaarde. Daarbij gaven BMR therapie, (loslaten van ballast/beperkende gevoelens en overtuigingen) yoga en meditatie/ affirmatie mij de transformatie en helderheid die ik zo hard nodig had. Door heftige gebeurtenissen in verleden leefde ik onbewust vanuit angst en tekort, liet ik over mijn grenzen gaan en verliet ik mezelf. Het was confronterend maar gaf tegelijkertijd gaf dit ook de ommezwaai aan mijn leven. Het besef dat niet de gebeurtenissen en mensen van buitenaf mijn leven bepaalde, maar ik zelf de regie weer terug had gaf mij ook rust. Op dat moment kwam het antwoord en mijn zielsbestemming als vanzelf. Vanuit die innerlijke rust, liefde en vertrouwen kwam er een transformatie op gang en ging de levensenergie weer stromen zoals deze vanuit mijn essentie bedoeld was. 
Geluk, vreugde, pijn en verdriet alles helpt ons om persoonlijk te groeien en te verbinden met elkaar. Soms is het fijn als er iemand met je meewandelt. Je meer inzicht geeft om je eigen regie weer te pakken in een vitaal en gelukkig leven vanuit je liefdevolle hart. 

Mijn aanpak
Ik geloof in een holistische visie en dat alles met elkaar samenhangt. Door mijn eigen proces ben ik mezelf gaan verdiepen in gezonde voeding, kruidenleer, beweging, fysiek, mentaal en emotioneel welbevinden. De opleiding als yogadocent, vitaliteitscoach en BMR-therapeut heb ik met goed gevolg afgerond.  
Met het holistische leefstijl- en vitaliteitsprogramma als basis geef ik je ook graag persoonlijke en compassievolle begeleiding. Echt bewust leven vanuit vitaliteit, liefde en een compassievol hart is het mooiste wat je jezelf en een ander kunt geven.

Je bent meer dan welkom.
Natascha

Over mij

Mijn naam is Natascha de Keijzer. Ik ben 50 jaar, moeder van twee prachtige kinderen en we wonen in Oudewater. Hoe een mens fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal beweegt in het leven heeft mij van jongs af aan geboeid. Hoe leef je een bewust en gelukkig leven? Voel je jezelf ook echt gelukkig om in vrijheid jouw leven te leven vanuit je liefdevolle hart, essentie en passie? De een lijkt een ogenschijnlijk makkelijk en mooi pad te bewandelen, terwijl de ander het ongelooflijk voor haar of zijn kiezen krijgt! Op welke manier blijf of kom je weer dichtbij jezelf? Veel mensen herkennen de momenten wel waarop je vastloopt, niet meer goed voelt wat je wilt of denkt: " is dit het nou"! Of dat je steeds dezelfde ongemakkelijke situaties meemaakt die jou juist ergens bewust van willen maken. Vaak weet je alleen niet precies wat het is en hoe je het aan kan pakken!

Hobbelig pad

Vanaf jongs af aan ben ik heel gevoelig geweest en pakte alle energie van andere mensen op. Intuïtief kreeg ik door hoe mensen zich voelde en wat er speelde. Ik wist hier alleen nog niet goed mee om te gaan en werd dan vaak overspoeld door de gevoelens en emoties van de ander. Ik ben empatisch van aard en wil er graag voor een ander zijn. Door de jaren heen kwam er te veel op mijn bordje en ik cijferde mezelf weg. Ik voelde en wist niet eens meer wat ik wilde en wat er nodig was voor mezelf. Relaties plaatste ik op een voetstuk, liep vast met mijn carrière en ik raakte steeds meer van mezelf verwijderd. Ik had de overtuiging dat ik keihard moest werken aan alles! Vaak bleef ik veel langer in situaties zitten dan dat mij lief was! Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en mentaliteit van “niet piepen maar poetsen” ging ik constant over mijn grenzen of liet anderen hierover heen gaan.

Door mijn gevoeligheid en onverwerkte heftige situaties in mijn leven belandde ik 2 keer in een burn-out. Ik had een gevoel van falen en voelde mij schuldig, vooral naar mijn kinderen! Ik kon op dat moment niet meer bij mijn essentie, zingeving en innerlijke kracht komen. Het werd een jarenlange zoektocht. Tussendoor krabbelde ik op en ging weer vol gas! Toen wederom alle fundamentele basis onder mij wegsloeg en alles alleen maar onveiliger en uitzichtlozer werd knapte er iets en mij en hield ik het niet meer vol!

Transformatie

Deze periode was confronterend en heftig maar gaf tegelijkertijd ook de ommezwaai aan mijn leven. De keerzijde was dat ik door deze heftige gebeurtenissen mezelf meer dan ooit bewust werd waar het steeds mis ging! Ik leefde onbewust vanuit angst op tekort en afwijzing. Vanuit die energie en dat gevoel bleef ik steeds financieel te kort en ongelijkwaardige relaties aantrekken. Ik zocht naar de waardering buiten mezelf, en voelde niet wat ik waard was om ook in overvloed te mogen ontvangen.

Ik ben door het Body Mind Release traject gegaan en hierdoor kon ik alle ballast (mijn onbewuste beperkende gevoelens en overtuigingen) loslaten en mijn positieve gevoelens weer terughalen! Ik kwam weer bij mijn kernkracht! Hierdoor kwamen er specifieke dingen en mensen op mijn pad die echt bij mij paste. Het roer ging helemaal om en ik ontwikkelde een gezonde en holistische leefwijze! Ik ging over op biologische pure voeding en kruidensupplementen, waarmee ik direct een enorme verbetering ervaarde. Dit alles in combinatie met mijn dagelijkse yoga en meditatie gaven mij de helderheid en de transformatie die ik zo hard nodig had. Vanuit innerlijke rust, liefde en vertrouwen ging de levensenergie weer stromen zoals die vanuit mijn essentie bedoeld was.

Missie

Ik volgde verschillende opleidingen en besefte dat ik mensen graag in beweging wilde brengen om bewust te leven vanuit vertrouwen, liefde en vitaliteit. Zo ontstond Vitalize@Work waarmee mensen in beweging kwamen d.m.v. yoga / meditatie, leefstijl- & vitaliteitsprogramma’s, BMR en transformatieconsulten (ook tijdens een wandeling). Er is veel aandacht voor bewustwording, ademtechnieken, bezinningsmomenten en verstilling.  Mensen ervaren een diepe fysieke en mentale ontspanning. Ze krijgen hernieuwde levensenergie om vanuit hun kernkracht weer vol zelfvertrouwen, vreugde en liefde te kunnen genieten. Ik vind het super mooi deze effecten bij mensen te zien en het mijn missie om deze welzijn tools en sessies met zoveel mogelijk mensen te delen.

Ik zie momenteel veel mensen worstelen met essentiële dingen in hun leven! En in deze crisistijd lijkt deze worsteling en de verdeeldheid alleen maar erger te worden! We hebben meer dan ooit een respect- en liefdevolle verbinding met elkaar nodig. Echt bewust leven vanuit vitaliteit, liefde en een compassievol hart is het mooiste wat je jezelf en een ander kunt geven. In alle vrijheid kunnen doen waar je van houdt om je bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Niet overleven maar bewust en vitaal leven!

Mijn aanpak

Ik geloof in een holistische visie en dat alles met elkaar samenhangt. Door mijn eigen proces ben ik mezelf gaan verdiepen in gezonde voeding, kruidenleer & supplementen, meditatie, healing en beweging. Ik heb veel geleerd op het gebied van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welbevinden. De opleiding als yogadocent, vitaliteitscoach en BMR-therapeut heb ik met goed gevolg afgerond. Momenteel volg ik een opleiding in kruidengeneeskunde. Ik heb een allesomvattend online leefstijl- en vitaliteitsprogramma ontwikkeld die je op elk niveau in je leven bewustwording en een positieve en herstellende levensenergie zal geven.

Met het holistische leefstijl- en vitaliteitsprogramma als basis geef ik je ook graag persoonlijke en compassievolle begeleiding in bewustwording en transformatie

Je bent meer dan welkom en ik ontmoet je graag

In liefde,

NataschaLaat je je licht schijnen, dat schept voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen.

Citaat: Nelson MandelaMocht je meer informatie willen over het  leefstijl- en vitaliteitsprogramma,
BMR / transformatietherapie, workshops en retreats,  neem dan gerust contact op met:

Vitalize@Work
Natascha de Keijzer
06-51085174
info@vitalizeatwork.com

Of vul het onderstaande contactformulier in:

 

Fotografie van Yvonne Boere: https://www.yvonneboere.nl