Welkom bij Vitalize@Work
Vitalize and live your full potential


Over mij

Mijn naam is Natascha de Keijzer. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen en we wonen in Oudewater. Hoe een mens fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal beweegt in het leven, heeft mij van jongs af aan geboeid. Hoe leef je een bewust en gelukkig leven? Voel je jezelf ook echt gelukkig om in vrijheid jouw leven te leven vanuit je liefdevolle hart, essentie en zingeving? De een lijkt een ogenschijnlijk mooi en makkelijk pad te bewandelen, terwijl de ander het ongelooflijk voor haar of zijn kiezen krijgt! Op welke manier blijf of kom je weer dichtbij jezelf en kun je echt doen wat je leuk vindt? 

Veel mensen herkennen de momenten wel waarop je vastloopt en niet meer echt kunt voelen wat je graag doet vanuit je hart en waar je energie van krijgt. Dat je daarom misschien denkt: "is dit het nou?". Als je niet meer vol energie je bed uitspringt voor hetgeen dat je heel graag doet (jouw ikigay) Of dat je steeds dezelfde, ongemakkelijke of heftige situaties meemaakt die jou juist ergens bewust van willen maken. Vaak weet je alleen niet precies wat het je zeggen wil en al helemaal niet hoe je het aan kan pakken! Door conditioneringen of heftige gebeurtenissen en de snelle wereld waarin we leven zijn we het verleerd om naar onze intuïtie te luisteren. Ook ik heb die momenten gehad.

Ervaringsdeskundige

Ik ben opgegroeid op het platteland met een hechte, lieve familie en veel vrienden die ik heel graag mee nam op mijn Pippi Langkous avonturen. Ik genoot enorm van de vrijheid, de natuur, de dieren en het betrokken leven in het sociale dorpje Cabauw. Al jong voelde ik intuïtief aan wat er bij een ander, of binnen families en vriendengroepen speelde. Ik kan goed luisteren en mensen vertelden al snel wat ze op hun hart hadden. Van nature ben ik hoog sensitief en empathisch van aard. Ik wil er graag voor een ander zijn en een zinvolle bijdrage leveren aan het grotere geheel. Een pure visionair, verbinder en motivator.  

Mijn verantwoordelijkheids- en rechtvaardigheidsgevoel is groot. Ik ben proactief en werkte keihard aan alles. De rode draad: het was veel, ik was vooruitstrevend, wilde alles meemaken, ontdekken, leren en iets kunnen betekenen voor anderen. Met een bak aan energie en een mentaliteit van “niet lullen maar poetsen” ging ik ook te vaak over mijn grenzen en liet anderen hierover heen gaan. Opeens leefde ik niet meer vanuit mijn intuïtieve potentie en ging ik volledig voorbij aan wat ik leuk vond en wat mij energie gaf. Ik raakte overbelast en liep vast in alles. Mijn kracht was mijn valkuil geworden. Van een zelfverzekerde energieke vrouw die alles vanuit haar hart en intuïtie deed werd ik steeds onzekerder en zocht ik naar bevestiging. Ik zat in relaties en werkomgevingen waar ik mij niet goed bij voelde en ik was niet meer happy. Mijn pure essentie en gevoel van zingeving kon ik niet meer kwijt. 

Transformatie

Doordat vervelende onverwerkte gebeurtenissen zich bleven herhalen, zowel privé als op werkgebied, en ik als alleenstaand moeder constant financiële zorgen had, belandde ik in een burn-out. Deze periode was confronterend, maar gaf tegelijkertijd ook de ommezwaai aan mijn leven. Het gaf mij de bewustwording waar het steeds mis ging en waarom. Ik leefde onbewust vanuit angst op afwijzing en tekort. Vanuit die onbewuste overlevingsstand en lage energie hield ik steeds hetgeen in stand waar ik bang voor was. Ik voelde niet meer wat ik vanuit mijn essentie nodig en te geven had. Kortom; doordat ik zoveel ballen hoog te houden had, ging ik aan mezelf voorbij en deed ik niet of nauwelijks meer de dingen waar ik blij van werd en die mij energie gaven! Deze bewustwording heeft  ervoor gezorgd dat ik mijn eigen intuïtieve pad ben gaan volgen en heel bewuste keuzes voor mezelf en op werkgebied ging maken.

Body Mind Release kwam op mijn pad en met deze methode kon ik alle ballast (onbewuste beperkende gevoelens en overtuigingen angst) loslaten en mijn positieve gevoelens weer terughalen. De energie ging weer stromen zoals die vanuit mijn essentie bedoeld was. Het roer ging helemaal om! Ik ontwikkelde een gezonde en holistische leefwijze. Ik ging over op biologische voeding en kruidensupplementen, waarmee ik direct een enorme verbetering ervaarde. Dit alles in combinatie met mijn dagelijkse yoga en meditatie wat mij de helderheid en de transformatie gaf die ik zo hard nodig had. 

Missie

Ik volgde verschillende opleidingen en als ervaringsdeskundige besefte ik dat ik mensen graag in beweging wilde brengen om bewust te leven vanuit vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit. Zo ontstond Vitalize@Work, waarmee mensen in hun flow kwamen d.m.v. yoga / meditatie, leefstijl- & vitaliteitsprogramma’s en BMR / transformatieconsulten. Er is veel aandacht voor bewustwording, ademtechnieken, beweging en bezinningsmomenten (ook heerlijk buiten in de natuur). Mensen ervaren een diepe fysieke en mentale ontspanning. Ze krijgen hernieuwde levensenergie om vanuit hun essentie weer vol zelfvertrouwen en vreugde te kunnen genieten van hun leven. Iedereen heeft van nature gaven en talenten in zich en je kan echt doen wat je het allerleukste vindt! Het is mijn missie om vanuit verbondenheid bij te kunnen dragen aan individuele en collectieve flow van bewustwording & welzijn.

Ik zie momenteel veel mensen worstelen met essentiële dingen in hun leven. Mensen die het moeilijk vinden om echt te gaan voor wat ze leuk vinden en hen energie geeft! En in deze crisistijd lijkt deze worsteling en de verdeeldheid alleen maar erger te worden. We hebben meer dan ooit een respect- en liefdevolle verbinding met elkaar nodig. Echt bewust leven vanuit vitaliteit, liefde en een compassievol hart is het mooiste wat je jezelf en een ander kunt geven. In alle vrijheid kunnen doen waar jij van houdt om je bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Niet overleven maar bewust en vitaal leven! 

Mijn aanpak

Ik geloof in een holistische visie en dat alles met elkaar samenhangt. Door mijn eigen proces ben ik mezelf gaan verdiepen in gezonde biologische voeding, kruidensupplementen, meditatie, healing en beweging. Ik heb veel geleerd op het gebied van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welbevinden. De opleiding als yogadocent, vitaliteitscoach, healer en BMR-therapeut heb ik met goed gevolg afgerond. Momenteel volg ik een opleiding in kruidengeneeskunde. Ik heb een allesomvattend online leefstijl- en vitaliteitsprogramma ontwikkeld die je op elk niveau in je leven bewustwording, hernieuwde levensenergie en vitaliteit zal geven.

Met het leefstijl- en vitaliteitsprogramma als basis, geef ik je ook graag persoonlijke begeleiding in bewustwording en transformatie naar een vitaal leven vanuit jouw volle potentieel en/of die van je organisatie!

Je bent meer dan welkom en ik ontmoet je graag.

Natascha

Laat je je licht schijnen, dat schept voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen.

Citaat: Nelson Mandela

Mocht je meer informatie willen over het  leefstijl- en vitaliteitsprogramma, BMR / transformatietherapie, workshops en retreats,  neem dan gerust contact op met:

Vitalize@Work
Natascha de Keijzer
Yogadocent, leefstijl- en vitaliteitscoach
Body Mind Release therapeut
06-51085174

info@vitalizeatwork.com

Of vul het onderstaande contactformulier in:

 

Fotografie van Yvonne Boere: https://www.yvonneboere.nl