Vitalize and live your full potential
Vitalize@Work is de expert in vitaliteitsbeleid, onderzoek en implementatie
                   


Vitalize@Work is de expert in vitaliteitsbeleid, onderzoek en implementatie.

We bouwen aan succesvolle, vitale organisaties met veerkrachtige en gelukkige mensen.
Onze trajecten zijn gebaseerd op de kernwaarden & groeibehoeften van mensen, teams en organisaties. Onze missie is om meer bewustzijn, vitaliteit, verbondenheid en duurzaamheid te creëren.

Onze kernwaarden:

  • Verantwoordelijkheid
  • Betrouwbaar
  • Maatschappelijke verbondenheid
  • Welbevinden (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel)
  • Coaching/mentoring
  • Enthousiasme/ positieve instelling
  • Humor/plezier
  • Persoonlijke groei
  • Wijsheid
  • Duurzaamheid


Ons team

Barrett Consultant

Dirk Spangenberg,
“Organisaties veranderen niet, mensen veranderen”
Al meer dan 20 jaar bestaat de Barrett methode die onderzoekt in welke mate waarden van
medewerkers in teams en organisaties aansluiten op elkaar of niet.
Succes (óf hoe je dit kan bereiken) volgens de Barrett methode betekent gemotiveerd
personeel en betere financiële resultaten.hardloop-, kracht- & Bootcamptrainer

 Laat ik mezelf even voorstellen.
Ik ben Linda gehuwd, heb twee bonus zoons en sinds 09-2021 eigenaar van Sporty Pleasure.
Mijn werkverleden ligt in de financiële wereld waar ik steeds minder mijn draai in kon vinden. Het voelde al jaren dat ik niet meer op mijn plek zat en een heel andere richting op diende te gaan. Sporten waaronder o.a. hardlopen is mijn passie en hoe mooi is het als je van je hobby je beroep kan maken. Na veel wikken en wegen besloot ik mijn veilige basis en vertrouwde omgeving vaarwel te zeggen. Door het vrijwilligerswerk bij een loopvereniging ervoer ik het plezier in training geven, mensen enthousiasmeren met hetgeen jezelf zo graag doet. Heerlijk in de buitenlucht op een laagdrempelige manier sportief maar ook zeker sociaal bezig zijn. Hier is de naam van mijn eigen onderneming uit ontstaan "Sporty Pleasure"  het plezier hebben in het sporten.

De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd om deelnemers van een breder aanbod te kunnen voorzien.
De in mijn ogen beste combinatie van sportief bezig zijn is een combi van hardlopen, krachttraining en yoga. In mijn (running-)bootcamptrainingen komen conditie, kracht (totalbody workout) en coördinatie aan bod. Mijn hardlooptraining is op basis van thema's waar vooral de core-stability een belangrijk onderdeel van de training is. Personal-, duo-, small group of groepstrainingen en clinics zowel zakelijk als particulier behoren tot mijn aanbod.Chief vitalize officer & owner

Mijn naam is Natascha de Keijzer. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen en we wonen in Oudewater. Het algehele welzijn van mensen en hun Ikigay heeft mij van jongs af aan geboeid. Hoe leef je een bewust en gelukkig leven? Voel je jezelf ook echt gelukkig om in vrijheid jouw leven te leven vanuit je hart? De een lijkt een ogenschijnlijk mooi pad te bewandelen, terwijl de ander het ongelooflijk voor haar of zijn kiezen krijgt! Op welke manier blijf of kom je weer dichtbij jezelf en kun je echt doen wat jou energie geeft & gelukkig maakt?  

Veel mensen herkennen de momenten wel waarop je het even niet meer weet, of misschien wel compleet vastloopt. Dat je misschien denkt: "is dit het nou?"  Of dat je meer last krijgt van stress! Of steeds dezelfde, ongemakkelijke of heftige situaties meemaakt, die jou juist ergens bewust van willen maken. Vaak weet je alleen niet precies wat het je zeggen wil en al helemaal niet hoe je het aan kan pakken! Door conditioneringen, heftige gebeurtenissen en de snelle wereld waarin we leven, zijn we het verleerd om naar ons hart en onze intuïtie te luisteren. Ook ik heb die momenten gehad.

Mijn jeugd

Ik ben opgegroeid op het platteland met een hechte familie en veel vrienden, die ik heel graag meenam op mijn Pippi Langkous avonturen. De vrijheid, de natuur, de dieren en het betrokken leven in het sociale dorpje was iets waar ik enorm van genoot. Ik was een ondernemend, sociaal, blij en energiek meisje. Alles wat ondernam deed ik vanuit mijn hart, intuïtie en zelfvertrouwen. Ik ben hoog sensitief en empathisch van aard en als kind wist ik hier nog niet goed mee om te gaan. Wel had ik mezelf al jong aangeleerd om regelmatig, mentaal en fysiek te ontspannen in de natuur. Uit mijn hoofd naar mijn lijf, door mijn bewuste aandacht naar mezelf en mijn adem te brengen. 

Ervaringsdeskundige

Hard werken en genoeg geld verdienen waren de primaire drijfveren van mijn familie, om in alle vrijheid een gelukkig leven te kunnen hebben. Dit werden ook al snel mijn drijfveren toen ik als managementassistent en later als succesvolle ondernemer aan de slag ging. Ik werkte echt keihard aan alles! Mijn verantwoordelijkheids- en rechtvaardigheidsgevoel is groot. Ik kan goed luisteren en mensen vertelden al snel wat ze op hun hart hadden. Ik merkte dat ik het fijn vond om er voor een ander te kunnen zijn en ze te mogen helpen. Ik wil graag een zinvolle bijdrage leveren aan het grotere geheel. Een pure visionair, verbinder en motivator. 

De rode draad: het was veel, ik was vooruitstrevend, wilde alles ontdekken, leren en iets kunnen betekenen voor anderen. Met een bak aan energie en een mentaliteit van “niet lullen maar poetsen” ging ik jarenlang over mijn grenzen en liet anderen hierover heengaan, zonder dat ik dit zelf doorhad. Ik legde de lat te hoog voor mezelf en de stress in mijn lichaam bouwde zich op. Ik werd chronisch moe, kon steeds minder verdragen, maar ik bleef doorgaan met hard werken en zorgen voor anderen. Problemen waren er immers om opgelost te worden en het liefst meteen. Ik raakte overbelast en liep vast in alles. Mijn kracht was mijn valkuil geworden. Van een zelfverzekerde energieke vrouw, die alles vanuit haar hart, intuïtie en zelfvertrouwen deed, werd ik steeds onzekerder. Ik zocht steeds meer bevestiging. Ik zat in relaties en werkomgevingen waar ik mij niet goed bij voelde en ik was niet meer happy. Mijn pure essentie en gevoel van zingeving kon ik niet meer kwijt. Doordat vervelende onverwerkte gebeurtenissen zich bleven herhalen, zowel privé als op werkgebied en ik als alleenstaand moeder constant financiële zorgen had, belandde ik in een burn-out. 

Transformatie

Mijn burn-out en constante financiële zorgen waren ontzettend confronterend, maar gaf tegelijkertijd ook de ommezwaai aan mijn leven. Ik kreeg de bewustwording waar het steeds mis ging en waarom. Ik leefde onbewust vanuit angst op afwijzing en tekort. Vanuit die onbewuste overlevingsstand en lage energie hield ik alles waar ik bang voor was in stand. Ik voelde niet meer wat ik vanuit mijn essentie nodig en te geven had. Deze bewustwording heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen intuïtieve pad ben gaan volgen en heel bewuste keuzes voor mezelf en op werkgebied ging maken.

Body Mind Release kwam op mijn pad en met deze methode kon ik alle ballast (onbewuste beperkende gevoelens en overtuigingen angst) loslaten en mijn positieve gevoelens / potentiële kracht weer terughalen. De energie ging weer stromen zoals die vanuit mijn essentie bedoeld was. Het roer ging helemaal om! Ik ontwikkelde een gezonde en holistische leefwijze. Ik ging over op biologische voeding en kruidensupplementen, waarmee ik direct een enorme verbetering ervaarde. Dit gaf mij (in combinatie met mijn dagelijkse yoga, adem- en meditatiesessies) de helderheid en transformatie, die ik zo hard nodig had. 

Opleiding en Vitaliteitstrajecten

Ik heb heel veel geleerd op het gebied van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. De opleiding als yogadocent, leefstijl- & vitaliteitscoach en BMR-therapeut heb ik met goed gevolg afgerond. Momenteel volg ik een opleiding in kruidengeneeskunde, ademtechnieken en fascia yogatherapie. Ik heb een allesomvattend leefstijl- en vitaliteitsprogramma ontwikkeld die je op elk niveau in je leven bewustwording, hernieuwde levensenergie en vitaliteit zal geven. 

Mijn Missie

Ik heb veel werkervaring en mensenkennis opgedaan bij zowel commerciële bedrijven, als bij zorg- en overheidsinstellingen. Ik zie veel mensen en organisaties worstelen, doordat er onbewuste ballast in de weg zit. Mensen krijgen steeds meer last van mentale en fysieke klachten zoals onzekerheid, spanningen, stress, somberheid of een burn-out en toch  wordt er nog steeds te weinig gedaan aan het behouden of herstellen van vitaliteit. 

Als je persoonlijk of binnen je organisatie weerstand, stress, onrust of angst, ervaart, is dat altijd een teken dat je niet bij je kernkracht en potentiële missie bent. Mensen reageren dan vaak vanuit angst op tekort of verlies. Je  blijft dan in een onbewuste overlevingsstand, waarin er vaak nog harder wordt gewerkt, om de controle maar niet te verliezen. Weerstand willen we vaak uit de weggaan, terwijl de oplossing zit in vertraging en aanvaarding. Echt voelen wat je lijf je wilt zeggen! Pas als er bewustwording en ruimte komt, kan de onbewuste ballast opgelost worden en komt er helderheid. Vanuit de essentiële kracht van je organisatie  en die van  je medewerkers, kun je weer vertrouwen en leiderschap creëren. Zo blijf je groeien en ontwikkelen en kun je jouw persoonlijke- en organisatorische waarde toevoegen aan de wereld.

Door mijn eigen werk- en levenservaringen ben ik een gedreven chief vitalize officer geworden. Het  is mijn missie om bij te kunnen dragen aan een individuele en collectieve flow van bewustwording & welzijn. Als visionair, motivator en verbinder voel ik haarfijn aan wat er nodig is om een positieve en inspirerende werk- en levensenergie te creëren. Organisaties, mensen en teams  helpen om vanuit  hun optimale vitaliteit en kernkracht te gaan leven en werken vind ik het mooiste om te  doen.

Je  bent het meer dan waard om vitaal, succesvol en duurzaam te kunnen leven en ondernemen. Je bent welkom en ik help je graag.
Vitaliteitscoach

BOEK HIER JE GRATIS INTAKE


Laat je je licht schijnen, dat schept voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen.

Citaat: Nelson Mandela


Of vul het onderstaande contactformulier in:

 

Fotografie van Yvonne Boere: https://www.yvonneboere.nl