Vitalize@Work heeft de missie om medewerkers te transformeren naar gelukkige vitale medewerkers. Alleen dan kan een organisatie succesvol zijn en hun bijdrage leveren in een zinvolle en duurzame wereld.  


Chief vitalize officer / owner 

Mijn naam is Natascha de Keijzer. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen en we wonen in Oudewater. Het algehele welzijn van mensen en hun Ikigay, heeft mij van jongs af aan geboeid. Hoe leef je een bewust en gelukkig leven? Voel je jezelf ook echt gelukkig om in vrijheid jouw leven te leven vanuit je hart? De een lijkt een ogenschijnlijk mooi en makkelijk pad te bewandelen, terwijl de ander het ongelooflijk voor haar of zijn kiezen krijgt! Op welke manier blijf of kom je weer dichtbij jezelf en kun je echt doen wat je leuk vindt?  

Veel mensen herkennen de momenten wel waarop je vastloopt en niet meer echt kunt voelen wat je graag doet vanuit je hart en waar je energie van krijgt. Dat je misschien denkt: "is dit het nou?"  Of dat je steeds meer last krijgt van stress, of  dezelfde, ongemakkelijke of heftige situaties meemaakt, die jou juist ergens bewust van willen maken. Vaak weet je alleen niet precies wat het je zeggen wil en al helemaal niet hoe je het aan kan pakken! Door conditioneringen, heftige gebeurtenissen en de snelle wereld waarin we leven, zijn we het verleerd om naar onze intuïtie te luisteren. Ook ik heb die momenten gehad.

Mijn jeugd

Ik ben opgegroeid op het platteland met een hechte familie en veel vrienden die ik heel graag mee nam op mijn Pippi Langkous avonturen. Ik genoot enorm van de vrijheid, de natuur, de dieren en het betrokken leven in het sociale dorpje Cabauw. Ik was een ondernemend, sociaal, zelfverzekerd meisje, die alles vanuit haar hart deed en volledig vertrouwde op mijn intuïtie. Ik was heel energiek en ondernam veel, maar pakte ook mijn ontspanningsmomenten in de natuur of trok mezelf even terug op mijn slaapkamer.  Als een soort 1e natuur wist ik fysiek en mentaal te ontspannen door mijn bewuste aandacht naar mezelf en mijn adem te brengen. Echt een paar minuten goed ademen, zittend of liggend in het gras starend naar de wolken. Van nature ben ik hoog sensitief en empathisch van aard. Ik kan goed luisteren en mensen vertelden al snel wat ze op hun hart hadden. Ik merkte dat ik het fijn vond om er voor een ander te zijn en ze te helpen. 

Ervaringsdeskundige

Hard werken en genoeg geld verdienen waren de primaire drijfveren van mijn familie. Dit werden ook mijn drijfveren toen ik al vrij jong als managementassistent en later als succesvolle ondernemer aan de slag ging. Ik werkte echt keihard aan alles! Mijn verantwoordelijkheids- en rechtvaardigheidsgevoel is groot. Ik wil graag een zinvolle bijdrage leveren aan het grotere geheel. Een pure visionair, verbinder en motivator. 

De rode draad: het was veel, ik was vooruitstrevend, wilde alles meemaken, ontdekken, leren en iets kunnen betekenen voor anderen. Met een bak aan energie en een mentaliteit van “niet lullen maar poetsen” ging ik jarenlang over mijn grenzen en liet anderen hierover heen gaan, zonder dat ik dit zelf doorhad. Ik legde de lat te hoog voor mezelf en de stress in mijn lichaam bouwde zich op. Ik werd chronisch moe, kon steeds minder verdragen, maar ik bleef doorgaan met hard werken en zorgen voor anderen. Problemen waren er immers om opgelost te worden en het liefst meteen. Ik raakte overbelast en liep vast in alles. Mijn kracht was mijn valkuil geworden. Van een zelfverzekerde energieke vrouw die alles vanuit haar hart en intuïtie deed werd ik steeds onzekerder en zocht ik naar bevestiging. Ik zat in relaties en werkomgevingen waar ik mij niet goed bij voelde en ik was niet meer happy. Mijn pure essentie en gevoel van zingeving kon ik niet meer kwijt.  Doordat vervelende onverwerkte gebeurtenissen zich bleven herhalen, zowel privé als op werkgebied en ik als alleenstaand moeder constant financiële zorgen had, belandde ik in een burn-out. 

Transformatie

Mijn burn-out en contante financiële zorgen waren ontzettend confronterend, maar gaf tegelijkertijd ook de ommezwaai aan mijn leven. Ik kreeg de bewustwording waar het steeds mis ging en waarom. Ik leefde onbewust vanuit angst op afwijzing en tekort. Vanuit die onbewuste overlevingsstand en lage energie hield ik alles waar ik bang voor was in stand. Ik voelde niet meer wat ik vanuit mijn essentie nodig en te geven had. Kortom; doordat ik zoveel ballen hoog te houden had, ging ik aan mezelf voorbij en deed ik niet of nauwelijks meer de dingen waar ik blij van werd en die mij energie gaven! Deze bewustwording heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen intuïtieve pad ben gaan volgen en heel bewuste keuzes voor mezelf en op werkgebied ging maken.

Body Mind Release kwam op mijn pad en met deze methode kon ik alle ballast (onbewuste beperkende gevoelens en overtuigingen angst) loslaten en mijn positieve gevoelens / potentiële kracht weer terughalen. De energie ging weer stromen zoals die vanuit mijn essentie bedoeld was. Het roer ging helemaal om! Ik ontwikkelde een gezonde en holistische leefwijze. Ik ging over op biologische voeding en kruidensupplementen, waarmee ik direct een enorme verbetering ervaarde. Dit gaf mij (in combinatie met mijn dagelijkse yoga, adem- en meditatiesessies) de helderheid en transformatie, die ik zo hard nodig had. 

Opleiding en Vitaliteitstrajecten

Ik heb heel veel geleerd op het gebied van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. De opleiding als yogadocent, leefstijl- & vitaliteitscoach en  BMR-therapeut heb ik met goed gevolg afgerond. Momenteel volg ik een opleiding in kruidengeneeskunde en als ademcoach. Ik heb een allesomvattend leefstijl- en vitaliteitsprogramma ontwikkeld die je op elk niveau in je leven bewustwording, hernieuwde levensenergie en vitaliteit zal geven. 

Mijn Missie

Het is mijn missie om bij te kunnen dragen aan een individuele en collectieve flow van bewustwording & welzijn. Als visionair, motivator en verbinder voel ik haarfijn aan wat er nodig is om een positieve, inspirerende werkenergie te creëren en iedereen vanuit hun volle potentieel en vreugde te laten werken. Door mijn eigen werk- en levenservaringen ben ik een gedreven chief vitalize officer geworden die organisaties, mensen en teams in hun optimale vitaliteit en kernkracht zet.

Ik zie momenteel veel mensen worstelen met essentiële dingen in hun leven, door angst, onbewuste belemmerende gevoelens en overtuigingen. 

Ik help je graag om je ballast los te laten, zodat vanuit  jouw kernwaarden je natuurlijke gaven & talenten neer kunt zetten.  Iedereen heeft dit van nature in zich en kan dit tot uiting laten komen in zijn leven, baan of onderneming.  Vanuit die kern kun je dan helemaal gaan voor waar jij van houdt, energie van krijgt en blij van wordt. Bewust leven vanuit vitaliteit, liefde en een compassievol hart is het mooiste wat je jezelf en een ander kunt geven. Niet overleven maar bewust en vitaal leven!
Je bent meer dan welkom en ik ontmoet je graag.

Natascha

BOEK HIER JE GRATIS INTAKE


Laat je je licht schijnen, dat schept voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen.

Citaat: Nelson Mandela

Mocht je meer informatie willen over de leefstijl- en vitaliteitsprogramma's, BMR / transformatietherapie, workshops en retreats,  neem dan gerust contact op met:

Vitalize@Work
Natascha de Keijzer
Yogadocent, leefstijl- en vitaliteitscoach
Body Mind Release therapeut
06-51085174

info@vitalizeatwork.com

Of vul het onderstaande contactformulier in:

 

Fotografie van Yvonne Boere: https://www.yvonneboere.nl