De expert in optimale organisatievitaliteit en het welzijn van mensen 

         

Fysiek, emotioneel en mentaal welbevinden met de Vitalize@Work programma's
Voorkom stress en burn-out gerelateerde klachten door je medewerkers een instant boost te geven in hun werkgeluk, veerkracht en productiviteit. Er mag niet alleen gekeken worden naar de fysieke gesteldheid van medewerkers maar zeker ook naar de mentale en emotionele gezondheid van de medewerkers. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Uit onderzoek is gebleken dat fysieke klachten voortkomen uit psychische klachten, (onbewuste belemmerende overtuigingen) te weinig uitdaging of een te hoge werkdruk en langdurige stress. Dat kan zich uiten in verschillende lichamelijke en mentale klachten, oververmoeid , overspannenheid of burn-out.
De financiële-, prestatie-, en werkdruk wordt overal steeds hoger. Mensen maken zich steeds meer zorgen en hebben last van ongezonde stress. Langdurende en ongezonde stress vermindert je weerstand en werkt het welzijn, de motivatie en productiviteit van de medewerkers tegen.  Zorg er als werkgever voor dat de vitaliteit op een gezond niveau blijft. Met vitaliteitsaanpak van Vitalize@Work zorg je voor veerkrachtige, vitale medewerkers in een succesvolle & duurzame organisatie.

Mentale en fysieke interventies zorgen voor een enorme boost in werkgeluk, veerkracht en in productiviteit.
Zorg voor de juiste soort interventies, niet alleen individuele interventies, maar ook teaminterventies en organisatorische interventies. Het herontwerpen van functies en het bevorderen van de samenwerking in en tussen teams kan de mate waarin werknemers autonomie,  competentie en sociale verbondenheid ervaren bevorderen en zodoende hun beleving van vitaliteit vergroten. Bekijk hoe je mensen kunt enthousiasmeren door samen verbindingsworkshops te doen, te bewegen, te ontwikkelen en vooral ook te ontspannen. Zo zorg je ervoor dat  je gemotiveerde medewerkers behoudt en ze laat ontwikkelen en bloeien.

Onze onderstaande vitalize@Work programma's zijn gebaseerd op het gebied van bewustwording, leefstijl, persoonlijke ontwikkeling/behoefte, zingeving, fysiek-, mentaal-, emotioneel, en sociaal welzijn. Onze interventies zorgen er ook voor de medewerkers minder moeite hebben met veeleisende situaties, zich beter kunnen inleven in anderen, zodat er een goede teamspirit ontstaat, om vervolgens samen met frisse energie te kunnen floreren. Onze vitaliteitsprogramma’s en workshops kunnen op de werkvloer, individueel of online gevolgd worden.
Lees hieronder meer over onze onderstaande Vitalize@Work programma's: