Welkom bij Vitalize@Work
Vitalize and live your full potential


18 jaar geleden is “yoga” een leefwijze geworden en heeft dit mijn leven enorm verrijkt. Yoga geeft mij rust, zachtheid, balans, vrolijkheid en liefdevolle energie. Het heeft mij geholpen om tot de kern van mezelf te komen en naar mijn innerlijke stem te luisteren. Een bewustwordingsproces dat geluk en liefde in mezelf zit en ik hier altijd op in kan tunen en op kan vertrouwen. Eenmaal bij je kern voel je dat je goed bent zoals je bent. Ik kreeg innerlijke rust en de vitaliteit om echt vanuit liefde te leven. Vrijwel iedere dag begin ik met een yogamoment en aansluitend een meditatie. Dit is voor mij al jaren een leefwijze die in integreer door de dag heen en niet alleen op de mat doorvoer. 

Yoga geeft een diepe ontspanning,  veerkracht en souplesse door heel je lichaam en geest! Yoga is voor iedereen geschikt.  Het gaat er niet om dat je jezelf helemaal dubbel kunt vouwen of je tenen aan kunt raken, maar over wat je leert en voelt als je jezelf verdiept in een yogahouding.  Het is een bewustwordingsproces hoe jij jezelf in een yogahouding of andere situatie in je leven plaatst om te voelen waar jouw grens ligt en hier vooral niet overheen gaat! Dat geeft een onwijze verheldering en veerkracht! Gewoon landen in je lijf en voelen waar jij je comfortabel bij voelt, in welke situatie dan ook. Niet alleen op de yogamat maar ook juist in je dagelijks leven. Yoga verbindt je lichaam en geest. Het geeft fysieke en mentale flexibiliteit en veerkracht. Het creëert een gezonde werking van je energiebanen en geeft een diepe diepe mentale en fysieke ontspanning. Ik hoor vaak van yogasdeelnemers dat ze zich na enkele lessen al ontspannender en veerkrachtiger gaan voelen. Graag nodig ik je uit om mentaal en fysiek in beweging te komen, jezelf de ontspanning te gunnen en vooral volop te genieten! Wil je eerst een keer een yogasessie ervaren, bel of mail gerust; contactgegevens


  • Iedere donderdagavond geef een  yang- yinyogales in het Cultuurhuis in Oudewater  van 20.00 uur tot 21.15 uur. Je kunt deze lessen ook online volgen en ze zijn geschikt om op elk moment van de dag te doen. Dus heb je gelijk nadat je wakker wordt of midden op de dag meer kracht, energie, veerkracht en ontspanning nodig, dan is deze yogasessie uitermate geschikt voor jou.  Je kunt deze yogasessie ook doen net voordat je gaat slapen om een goede nachtrust te vervorderen.  We beginnen altijd met een korte meditatie om de aandacht heel bewust naar jezelf en je adem te brengen. Dan volgt er een korte corekracht vinyasa flow om alles goed te activeren en te laten stromen. Daarna volgen de yinyogahoudingen die we 2 tot 5 minuten aanhouden en waar je met een geleide meditatie en muziek doorheen geleid wordt. Met deze yinhoudingen creëer je ruimte in je lichaam en geest, maak je je bindweefsel/pezen/gewrichten soepel en breng je al je energiebanen in balans! We sluiten af met een shavasana (eindonstpanning) waarin we alles laten bezinken wat je tijdens de yogasessie hebt gedaan. Dit geeft een diepe mentale en fysieke ontspanning. 
  • Er is ook een mogelijkheid tot een individuele persoonlijke live yogasessie in het Cultuurhuis in Oudewater of op een geschikte thuis-of buitenlocatie. Daarbij kun je ook een online individuele persoonlijke yogasessie krijgen. Ik zal dan kijken naar de je energiestelsel en de manier waarop je in een bepaalde yogahouding beweegt of waar je weerstand ervaart. Op die manier kan ik bekijken welke yogahoudingen en meditaties jou meer vitaliteit, souplesse en veerkracht kunnen geven.
  • We verzorgen ook individuele of In-company (maatwerk) in coachings,- yoga- , bootcamp-,   en vitaliteitsworkshops voor bedrijven. Er kunnen op aanvraag hardlooptrainingen, wandelcoaching en Body Mind Release therapie (loslaten van belemmerende overtuigingen) worden gegeven. Deze  workshops zijn mogelijk op jouw bedrijfslocatie, of op onze mooie comfortabele binnenlocaties of buiten in de natuur. 
  • We verzorgen minimaal 4 x per jaar een  weekendretreat om jezelf of je werknemers helemaal onder te laten dompelen in  bewustwording en ontspanning. Je krijgt iedere dag een bootcamp en of  wandel of hardlooptraining, yoga & meditatie en op aanvraag eventuele massages & coachingsconsulten.
  • Binnenkort volgt de informatie van het weekendretreat in januari 2022.
    tijdens al onze live en online meditatie- en yogasessies, workshops en retreats hoor je de prachtige muziek die gekozen en geproduceerd is door singer songwriter Andrew Reynolds