Welkom bij Vitalize@Work
Vitalize and live your full potential

Yoga, meditatie, workshops & retreats

Graag stel ik mezelf voor

Mijn naam is Natascha de Keijzer. 18 jaar geleden is “yoga” voor mij een leefwijze geworden en dit heeft mijn leven enorm verrijkt. Yoga geeft mij rust, zachtheid, balans, vrolijkheid en liefdevolle energie. Het heeft mij geholpen om tot de kern van mezelf te komen en naar mijn innerlijke stem te luisteren. Een bewustwordingsproces dat geluk en liefde in jezelf zit en ik hier altijd op in kan tunen en op kan vertrouwen. Eenmaal bij je kern voel je dat je goed bent zoals je bent. Ik kreeg innerlijke rust en vitaliteit om echt vanuit mijn hart & liefde te leven. Vrijwel iedere dag begin ik met een yogamoment en aansluitend een meditatie. Een leefwijze die ik integreer door de dag heen en niet alleen op de mat doorvoer. Deze positieve energie en effecten wilde ik met zoveel mogelijk mensen delen en heeft mij gemotiveerd om in 2014 de yoga-docentenopleiding met goed gevolg af te ronden. Sindsdien ben ik een gedreven yogadocent en begeleid ik met super veel plezier mensen in hun persoonlijke yoga-flow en op hun pad naar een bewust en vitaal leven.

Wat zijn de effecten van yoga

Yoga geeft bewustwording en verbinding met jezelf &  de wereld om je heen. Yoga zorgt voor ontspanning, veerkracht en souplesse voor lichaam en geest! Het is voor iedereen geschikt en het maakt je vitaal en krachtig. Het gaat er niet om dat je jouw tenen aan kunt raken, maar over wat je leert en voelt als je jezelf verdiept in een yogahouding. Het is een bewustwordingsproces hoe jij jezelf in een yogahouding of andere situatie in je leven plaatst. In de yogahoudingen leer je jouw grenzen te respecteren en steeds beter te luisteren naar je lijf en je wezenlijke zelf. Yoga zorgt ervoor dat je echt kunt landen in het moment en in jouw lijf, zodat je voelt waar je blij van wordt en waar jij je comfortabel bij voelt, in welke situatie dan ook. Niet alleen op de yogamat, maar juist ook in je dagelijks leven. Yoga zorgt voor de verbinding tussen je lichaam en je geest waardoor bij je essentiële kern komt. Het geeft je verheldering, hernieuwde levensenergie en souplesse. Het creëert een gezonde werking van je energiebanen en geeft een diepe mentale en fysieke ontspanning. Ik hoor vaak van yogadeelnemers dat ze zich na een les al ontspannener, soepeler en veerkrachtiger voelen.

De mogelijkheden

  • Iedere donderdagavond geef ik 2 yang-yin yogalessen in het Cultuurhuis in Oudewater van 18.30 uur tot 19.45 uur en van 20.00 uur tot 21.15 uur (In de yogales vanaf 18.30 uur zijn nog een paar plekjes beschikbaar en de les vanaf 20.00 uur zit momenteel vol). Je kunt deze lessen ook online volgen en ze zijn geschikt om op elk moment van de dag te doen. We beginnen altijd met een korte meditatie om de aandacht heel bewust naar jezelf en je adem te brengen. Dan volgt er een korte corekracht vinyasa flow om alles goed te activeren en te laten stromen. Dit yang gedeelte maakt je lichaam & geest krachtig, fit en flexibel. Daarna volgen de zachte yinyogahoudingen die we 2 tot 5 minuten aanhouden en waar je met een geleide meditatie en muziek doorheen geleid wordt. Met deze yin yogahoudingen creëer je ruimte in je lichaam en geest, maak je je bindweefsel/pezen/gewrichten soepel en breng je al je energiebanen (meridianen) in balans. We sluiten af met een savasana (eindontspanning) waarin we alles laten bezinken wat we tijdens de yogasessie hebben gedaan. Dit geeft een diepe mentale en fysieke ontspanning. 
  • Het is ook mogelijkheid om een persoonlijk coachings- en yogatraject op maat te volgen in het Cultuurhuis te Oudewater, online of op een geschikte thuis of buitenlocatie. Ik zal dan kijken naar je energiestelsel en de manier waarop je in een bepaalde yogahouding of situatie beweegt of waar je weerstand ervaart. Op die manier kan ik bekijken welke yogahoudingen, meditaties en eventueel coachingstraject jou meer vitaliteit, souplesse en veerkracht kunnen geven.
  • We verzorgen ook coachings-, yoga-, bootcamp-, en vitaliteitstrajecten op maat voor particulieren en bedrijven. Er kunnen ook hardlooptrainingen, wandelcoaching en Body Mind Release therapie sessies (loslaten van belemmerende gevoelens en overtuigingen) worden gegeven. Deze workshops zijn mogelijk op jouw bedrijfslocatie, of op onze mooie comfortabele binnenlocaties of buiten in de natuur. 
  • We verzorgen minimaal 4 x per jaar een retreat om jezelf of je werknemers vanuit een veilige omgeving helemaal onder te laten dompelen in bewustwording, ontspanning en selfcare. Vanuit deze energie creëer je helderheid, verbinding en een rotsvaste teamspirit! Je krijgt iedere dag yoga & meditatie, bootcamp, wandel- of hardlooptraining, en op aanvraag eventuele vitaliteits- & transformatieconsulten en massages. Daarbij kiezen we altijd voor biologisch eten en voor een locatie in een mooi natuurgebied met wellnessfaciliteiten
  • Binnenkort volgt de informatie van het weekendretreat in april 2022.
    Tijdens al onze meditatie- en yogasessies, workshops en retreats hoor je de prachtige muziek die gekozen en geproduceerd is door singer songwriter Andrew Reynolds

    Ik begeleid je graag in jouw persoonlijke yogaflow. Gun jezelf deze veerkracht zodat je volop kunt genieten van een vitaal leven vanuit jouw volle potentieel. Wil je eerst een groepsyogasessie of een individuele coaching & therapiesessie ervaren? Bel of mail gerust; contactgegevens of maak direct een afspraak:

PLAN HIER JE AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS INTAKE