Wij zijn de expert in het optimaliseren van bedrijfsvitaliteit en het welzijn van mensen.
Onze trajecten zijn gebaseerd op bewustwording, kernwaarden & groei van mensen, teams en organisaties. Onze missie is om meer vitaliteit, verbondenheid en duurzaamheid te creëren.


Onze kernwaarden:


  • Integriteit en respect
  • Bewustzijn
  • Verantwoordelijkheid
  • Gezondheid/vitaliteit
  • Vrijheid & vertrouwen


  • Deskundigheid
  • Verbondenheid
  • Duurzaamheid
  • Zingeving vanuit authentisiteit

Vitalize@Work partners

Barrett Consultant

Dirk Spangenberg,
“Organisaties veranderen niet, mensen veranderen”
Al meer dan 20 jaar bestaat de Barrett methode die onderzoekt in welke mate waarden van
medewerkers in teams en organisaties aansluiten op elkaar of niet.
Succes (óf hoe je dit kan bereiken) volgens de Barrett methode betekent gemotiveerd
personeel en betere financiële resultaten.

Louis Noordman, directeur van Capitise​

Capitise vitaliseert uw organisatie. We transformeren ​onmacht naar ondernemingszin volgens het CAAB-principe. ​Capitise Analyseert, adviseert en begeleidt op de specifieke ​deelgebieden die soms net een beetje buiten het vermogen ​van de ondernemer vallen. Capitise ziet het als haar taak om ​deze tijdelijke onmacht weer om te zetten naar nieuwe ​ondernemingszin.
De uitkomst is altijd helder en werkbaar en ​wordt geborgd in een soepele bedrijfsvoering. ​
Voordat ik in 2014 Capitise oprichtte werkte ik als restructering consultant en was daarvoor DGA van een internationaal opererend handelshuis. Ik heb mijn MBA behaald aan de universiteit van Tilburg. Ik ben vader van 2 zoons en woon in Oudewater.​ Ik werk vlot, doortastend en integer. Vitalize your enterprise with Capitise.

Systeemcoach

Een organisatieopstelling is een onderzoeksmethode die gebaseerd is op het systeemdenken. Dit is zeer effectief in het genereren van inzichten in de energie tussen medewerkers en de eventuele oplossingen voor een betere samenwerking, of hardnekkige organisatievraagstukken te doorgronden. Je kunt je gehele organisatie of een deel ervan opstellen, zonder dat de werkelijke medewerkers van de organisatie fysiek aanwezig zijn.Bootcamp- en hardlooptrainer

Ik ben Linda, gehuwd, heb twee bonus zoons en sinds 09-2021 eigenaar van Sporty Pleasure. Mijn werkverleden ligt in de financiële wereld waar ik steeds minder mijn draai in kon vinden. Het voelde al jaren dat ik niet meer op mijn plek zat en een heel andere richting op diende te gaan. Sporten waaronder o.a. hardlopen is mijn passie en hoe mooi is het als je van je hobby je beroep kan maken. Na veel wikken en wegen besloot ik mijn veilige basis en vertrouwde omgeving vaarwel te zeggen. Door het vrijwilligerswerk bij een loopvereniging ervoer ik het plezier in training geven, mensen enthousiasmeren met hetgeen jezelf zo graag doet. Heerlijk in de buitenlucht op een laagdrempelige manier sportief maar ook zeker sociaal bezig zijn. Hier is de naam van mijn eigen onderneming uit ontstaan "Sporty Pleasure"  het plezier hebben in het sporten. De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd om deelnemers van een breder aanbod te kunnen voorzien.

De in mijn ogen beste combinatie van sportief bezig zijn is een combi van hardlopen, krachttraining en yoga. In mijn (running-)bootcamptrainingen komen conditie, kracht (totalbody workout) en coördinatie aan bod. Mijn hardlooptraining is op basis van thema's waar vooral de core-stability een belangrijk onderdeel van de training is. Personal-, duo-, small group of groepstrainingen en clinics zowel zakelijk als particulier behoren tot mijn aanbod.

Vitaliteitsadviseur/coach, yogadocent, BMR therapeut en owner van Vitalize@Work.

Mijn naam is Natascha de Keijzer ik ben 52, ​moeder van een dochter en zoon. 
Ik heb een praktijk in Oudewater, ben yogadocent en geef vitaliteits- advies en trajecten bij organisaties. Het algehele welzijn van mensen en hun Ikigay heeft mij van jongs af aan geboeid. Hoe leef je een bewust en gelukkig leven? Op 
welke manier blijf of kom je weer dichtbij jezelf en kun je vanuit vrijheid echt doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt?

Veel mensen herkennen het gevoel geleefd te worden in plaats van bewust vitaal te leven vanuit je volle potentieel. Door conditioneringen en de snelle wereld waarin we leven schieten we vaak in onbewuste niet helpende levenspatronen. We zijn het als het ware verleerd om naar ons innerlijke en lichaam te luisteren en goed voor onszelf te zorgen, zowel  fysiek als mentaal.

Onbewuste ballast
Ik heb veel werkervaring en mensenkennis opgedaan bij zowel commerciële bedrijven, als bij zorg- en overheidsinstellingen. Ik herken dat mensen en organisaties vast kunnen lopen doordat er onbewuste belemmerende overtuigingen in de weg zitten (die ontstaan door conditioneringen, ongezonde stress, vervelende gebeurtenissen of trauma). Mensen krijgen steeds meer last van ongezonde stress, mentale en fysieke klachten, financiële zorgen of een dreigend faillissement. Er is vaak geen of niet voldoende bewustwording over wat hen persoonlijk of zakelijk klein houdt of compleet blokkeert. Het ziekteverzuim/verloop neemt bij veel bedrijven nog steeds toe en de lichamelijke-, mentale- en burn-out klachten zijn nog nooit zo hoog geweest!

Bewust en helder leiderschap
Als je persoonlijk, op je werk of binnen je eigen organisatie, onrust, weerstand, angst of andere ongemakken ervaart, is dat altijd een teken dat je niet bij je kern en potentiële missie bent. Mensen reageren dan vaak vanuit angst op tekort of verlies. Je blijft dan in een onbewuste overlevingsstand, waarin er vaak nog harder wordt gewerkt, om de controle maar niet te verliezen. Weerstand  en angst willen we vaak uit de weg gaan, terwijl de oplossing zit in vertraging en aanvaarding. Echt voelen en weten wat er vanuit de kern nodig is om bij te sturen. Pas als er bewustwording en ruimte komt, kan de onbewuste ballast opgelost worden en komt er helderheid.  Ook ik heb een periode meegemaakt waarin ik mijn vitaliteit, financiële zekerheid en essentie  kwijt was. Ik zat in werkomgevingen waar ik mezelf niet op mijn plek voelde. Ik kon mijn volle potentieel en gevoel van zingeving niet meer kwijt in mijn werk. 
Iedere werknemer wil oprechte aandacht krijgen, zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Ze willen zich veilig voelen om volledig zichzelf te kunnen zijn, geïnspireerd en geholpen worden om in hun potentiële innerlijke kracht te komen en te blijven. Het welzijn van je mensen is essentieel voor een vitale, succesvolle en duurzame organisatie. De medewerkers kunnen alleen floreren bij bewust en integer en leiderschap. Vanuit de potentiële kernkracht van je organisatie en die van je medewerkers, kun je weer vertrouwen en helder leiderschap creëren. Zo blijf je groeien & ontwikkelen en je bijdrage leveren in een succesvolle duurzame organisatie, het welzijn van mensen en het maatschappelijk belang.

Mijn Missie
Ik heb veel geleerd op het gebied van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn en algehele vitaliteit. De opleiding als yogadocent, vitaliteitsadviseur/ leefstijlcoach en BMR-therapeut, heb ik met goed gevolg afgerond. Door mijn competenties, levens- en ondernemerservaring ben ik een gedreven chief vitalize officer geworden. Als visionair, motivator en verbinder voel ik haarfijn aan wat er nodig is om een positieve en inspirerende werk- en levensenergie te creëren vanuit het volle potentieel. Ik draag heel graag bij aan een individuele en collectieve flow van bewust- welzijn en verbinding. Vanuit vitaliteit kunnen organisaties, mensen en teams de regie in eigen hand nemen en blijven leven en werken vanuit hun kernwaarden, hart en ziel.

Ik denk graag met je mee om te kijken welk vitaliteitstraject en programma's het beste bij jou of je onderneming past. Bel of mail mij gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.


Laat je je licht schijnen, dat schept voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen.

Citaat: Nelson Mandela


Of vul het onderstaande contactformulier in:

 

Fotografie van Yvonne Boere: https://www.yvonneboere.nl