De expert in optimale organisatievitaliteit en het welzijn van mensen 

         

Vitalize@Work is de expert in vitaliteitsbeleid, onderzoek en implementatie.
We bouwen aan succesvolle, vitale organisaties en aan het welzijn van mensen. Onze trajecten zijn gebaseerd op de kernwaarden & groeibehoeften van mensen, teams en organisaties. Onze missie is om meer bewustzijn, vitaliteit, verbondenheid en duurzaamheid te creëren.

Onze kernwaarden:

  • Integer
  • bewustwording & transformatie
  • Wijsheid
  • Fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal  welzijn
  • Enthousiasme en plezier
  • Betekenisvol
  • Maatschappelijke verbondenheid
  • Duurzaamheid

Ons team


Barrett Consultant

Dirk Spangenberg,
“Organisaties veranderen niet, mensen veranderen”
Al meer dan 20 jaar bestaat de Barrett methode die onderzoekt in welke mate waarden van
medewerkers in teams en organisaties aansluiten op elkaar of niet.
Succes (óf hoe je dit kan bereiken) volgens de Barrett methode betekent gemotiveerd
personeel en betere financiële resultaten.Hardloop-, kracht- & Bootcamptrainer

 Laat ik mezelf even voorstellen.
Ik ben Linda gehuwd, heb twee bonus zoons en sinds 09-2021 eigenaar van Sporty Pleasure.
Mijn werkverleden ligt in de financiële wereld waar ik steeds minder mijn draai in kon vinden. Het voelde al jaren dat ik niet meer op mijn plek zat en een heel andere richting op diende te gaan. Sporten waaronder o.a. hardlopen is mijn passie en hoe mooi is het als je van je hobby je beroep kan maken. Na veel wikken en wegen besloot ik mijn veilige basis en vertrouwde omgeving vaarwel te zeggen. Door het vrijwilligerswerk bij een loopvereniging ervoer ik het plezier in training geven, mensen enthousiasmeren met hetgeen jezelf zo graag doet. Heerlijk in de buitenlucht op een laagdrempelige manier sportief maar ook zeker sociaal bezig zijn. Hier is de naam van mijn eigen onderneming uit ontstaan "Sporty Pleasure"  het plezier hebben in het sporten.

De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd om deelnemers van een breder aanbod te kunnen voorzien.
De in mijn ogen beste combinatie van sportief bezig zijn is een combi van hardlopen, krachttraining en yoga. In mijn (running-)bootcamptrainingen komen conditie, kracht (totalbody workout) en coördinatie aan bod. Mijn hardlooptraining is op basis van thema's waar vooral de core-stability een belangrijk onderdeel van de training is. Personal-, duo-, small group of groepstrainingen en clinics zowel zakelijk als particulier behoren tot mijn aanbod.Vitaliteitsadviseur/coach, yogadocent, BMR therapeut en owner van Vitalize@Work.

Mijn naam is Natascha de Keijzer en ben moeder van een fantastische inspirerende dochter en zoon. Ik heb een praktijk in Oudewater, ben yogadocent en geef vitaliteits- advies en trajecten bij bedrijven. Het algehele welzijn van mensen en hun Ikigay heeft mij van jongs af aan geboeid. Hoe leef je een bewust en gelukkig leven? Of op welke manier blijf of kom je weer dichtbij jezelf en kun je vanuit vrijheid echt doen wat je energie geeft & blij maakt?

Veel mensen herkennen de momenten wel waarop je het even niet meer weet. Of dat je last hebt van ongezonde stress of mentale en lichamelijke klachten. Of misschien heb je vervelende of traumatische gebeurtenissen meegemaakt en loop je compleet vast. Door conditioneringen en de snelle wereld waarin we leven zitten we vaak in een onbewuste overlevingsstand! We vergeten om naar ons lichaam te luisteren, goed voor onszelf te zorgen en om op onze intuïtie/innerlijke wijsheid te vertrouwen. 

Onbewuste ballast
Ik heb veel werkervaring en mensenkennis opgedaan bij zowel commerciële bedrijven, als bij zorg- en overheidsinstellingen. Ik herken dat mensen en organisaties vast kunnen lopen doordat er onbewuste belemmerende overtuigingen in de weg zitten (die ontstaan door conditioneringen, ongezonde stress, vervelende gebeurtenissen en trauma). Mensen krijgen steeds meer last van ongezonde stress, mentale en fysieke klachten of gaan gebukt onder financiële zorgen of faillissement. Er is vaak geen of niet voldoende bewustwording over wat hen persoonlijk of zakelijk klein houdt of compleet blokkeert. Het ziekteverzuim/verloop neemt bij veel bedrijven nog steeds toe en de lichamelijke-, mentale- en burn-out klachten zijn nog nooit zo hoog geweest!

Bewust en helder leiderschap
Als je persoonlijk, op je werk of binnen je eigen organisatie, onrust, weerstand, angst of andere ongemakken ervaart, is dat altijd een teken dat je niet bij je kern en potentiële missie bent. Mensen reageren dan vaak vanuit angst op tekort of verlies. Je blijft dan in een onbewuste overlevingsstand, waarin er vaak nog harder wordt gewerkt, om de controle maar niet te verliezen. Weerstand  en angst willen we vaak uit de weg gaan, terwijl de oplossing zit in vertraging en aanvaarding. Echt voelen en weten wat er vanuit de kern nodig is om bij te sturen & te transformeren. Pas als er bewustwording en ruimte komt, kan de onbewuste ballast opgelost worden en komt er helderheid.
Iedere werknemer wil zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Ze willen geïnspireerd en geholpen worden om in hun kracht te komen en te blijven. Het bewust welzijn van je mensen is essentieel voor een vitale, succesvolle en duurzame organisatie. De medewerkers kunnen alleen floreren bij bewust, integer en helder leiderschap. Vanuit de potentiële kernkracht van je organisatie en die van je medewerkers, kun je weer vertrouwen en leiderschap creëren. Zo blijf je groeien & ontwikkelen en kun je jouw bijdrage leveren in een succesvolle duurzame organisatie, het bewust- welzijn van mensen en het maatschappelijk belang.

Mijn Missie
Ik heb veel geleerd op het gebied van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn en algehele vitaliteit. De opleiding als yogadocent, vitaliteitsadviseur/ leefstijlcoach en BMR-therapeut, heb ik met goed gevolg afgerond. Door mijn competenties, levens- en ondernemerservaring ben ik een gedreven chief vitalize officer geworden. Als visionair, motivator en verbinder voel ik haarfijn aan wat er nodig is om een positieve en inspirerende werk- en levensenergie te creëren.  Ik draag heel graag bij aan een individuele en collectieve flow van bewust- welzijn en verbinding. Vanuit bewust welzijn  kunnen organisaties, mensen en teams de regie in eigen hand nemen en blijven leven en werken vanuit hun authenticiteit, kernwaarden en optimale vitaliteit.

Hoe creëer en behoud je bewust- welzijn van je mensen en een optimale bedrijfsvitaliteit?
Met het vitalize@work traject op en de Vitaliteitsprogramma’s op maat zorg je voor het bewust- welzijn van alle mensen en creëer/behoud je een vitale, succesvolle en duurzame organisatie. 
Onze vitalize@Work programma's zijn gebaseerd op het gebied van bewustwording, leefstijl, beweging, persoonlijke ontwikkeling/behoefte, zingeving, fysiek-, mentaal-, emotioneel, en sociaal welzijn. Onze interventies zorgen er ook voor de medewerkers minder moeite hebben met veeleisende situaties, zich beter kunnen inleven in anderen, zodat er een goede teamspirit ontstaat, om vervolgens samen met frisse energie te kunnen floreren. Onze vitaliteitsprogramma’s en workshops kunnen op de werkvloer, individueel of online gevolgd worden.

Ik denk graag met je mee om te kijken welk vitaliteitstraject het beste bij jou of je onderneming pas. Bel of mail mij gerust voor meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek. 


Laat je je licht schijnen, dat schept voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen.

Citaat: Nelson Mandela


Of vul het onderstaande contactformulier in:

 

Fotografie van Yvonne Boere: https://www.yvonneboere.nl