Wat kun je van ons 7-weken online leefstijl- en vitaliteitsprogramma verwachten?
Vitaliteit staat voor levenskracht en bewust ervaren dat je leeft vanuit jouw essentiële kernkracht. Het is de fysieke, emotionele, mentale en sociale vrijheid om ons te blijven ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van ons leven te verhogen. Vitaliteit werkt als een persoonlijke batterij. Dit leefstijl- en vitaliteitsprogramma geeft balans en hernieuwde levensenergie op jouw 7 energieniveaus en levensthema's. Je zult je al snel lekkerder in je vel gaan voelen.

Vitalize@Work werkt met een holistische aanpak.
Holistisch staat voor allesomvattend en compleet. Met dit 7- weken online vitaliteits- en leefstijlprogramma krijg je meer bewustwording en leer je jezelf stap voor stap een gezonde leefstijl aan. Er ontstaat een betere balans en hernieuwde energie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau 
vanuit jouw potentie.

De Chakra's als sleutel tot gezondheid
De Chakra’s regelen ons energiestelsel en werken als energiewieltjes in het lichaam. Iedere week verken je een specifiek chakra en alles wat daarmee verbonden is. 

Elk chakra heeft een andere werking en is verbonden met specifieke psychologische en levensthema’s. We hebben 7 chakra energiepunten, lopende van je wortelchakra vanaf je stuitbeen tot je kruinchakra. Hier komt de energie binnen, wordt alles verwerkt en deze energie straal je vanuit je centrale zenuwstelsel weer uit naar buiten. Deze energiepunten vormen samen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid.

De Chakra’s kunnen geblokkeerd raken of overactief zijn. Deze disbalans kan ontstaan doordat je niet voldoende rust pakt en/of bepaalde signalen van je lichaam negeert. Disbalans kan ook ontstaan doordat je misschien stressvolle, heftige gebeurtenissen hebt meegemaakt en/of een ongezonde leefstijl hebt. Je kunt dan ongemakken ervaren zoals o.a.; spierspanning, blessures, hoge krampachtige ademhaling of pijn in lijf. Of misschien ben je vermoeid, onrustig, angstig, somber, pieker je, misschien heb je een burn-out of heb je last van bepaalde organen? 

Het kan ook zijn dat het lijkt of je juist heel veel energie hebt en onbewust leeft op een té hoge en langdurige adrenaline / cortisol waarde. Je staat dan altijd "aan", wil alles volgen en je pakt weinig tot geen ontspanningsmomenten voor jezelf. Dit kan op verschillende vlakken zijn in je privé- en of sociale leven, op je werk, met sport of andere prestaties die je wilt behalen. Eigenlijk sta je dan steeds in een overdrive. Dit gaat vaak onbewust omdat wij in deze snelle drukke wereld zoveel ballen hoog moeten houden, vooral van onszelf, dus doen we er vaak nog een tandje bovenop! De druk op de ketel is dan zo hoog dat er bij veel mensen opeens, vaak ook tijdens vakantie of resetmomenten, bepaalde gevoelens, verdriet of lichamelijke ongemakken naar de oppervlakte komen. Je lichaam en geest zorgen er dan zelf voor dat je letterlijk stoom moet afblazen. Dan pas is er ruimte en voelen we echt hoe we ervoor staan. Dat kan ontzettend confronterend zijn en tegelijkertijd is het heel belangrijk om naar deze fysieke, mentale en emotionele seintjes te luisteren. 

Ieder mens heeft dagelijkse bezinnings- en ontspanningsmomenten nodig om echt te landen in je lijf en in het moment te voelen wat je nodig hebt, waar je blij van wordt en wat je wilt in je leven. Heb jij in je dagelijks leven de juiste balans en een gezonde leefstijl? Doe je echt vanuit je hart wat je leuk vindt en blij van wordt, of wat je moet doen van jezelf?

Wat we voelen en denken heeft uitwerking op iedere cel in ons lichaam. Onbewuste belemmerende gevoelens en overtuigingen bepalen voor 95% hoe wij ons voelen, wat we denken en hoe we handelen. Negatieve ervaringen en gedachten verkleinen (verlagen) en verkrampen je doorbloeding en je energieveld en positieve belevenissen en gedachten brengen een optimale doorstroming en verhogen je energieveld. Deze energiestroom bepaalt samen met voeding en beweging je veerkracht en vitaliteit. 

Dit holistische leefstijl- en vitaliteitsprogramma brengt de juiste balans in je chakra energiesysteem en zorgt voor een vitaal leven vanuit jouw essentie. 

Wat krijg je tijdens ons 7- weken online leefstijl- en vitaliteitsprogramma?

De basis van dit programma biedt dagelijkse;

  • Geleide meditaties en affirmaties
  • Korte krachtige yogasessies die heel je lichaam krachtiger en gespierder maken en alle energie weer goed laat stromen
  • PDF met 3 lekkere en gezonde dagelijkse  recepten in samenwerking met "Puur Gezond" en samengesteld door diëtisten en een voedingswetenschapper
  • Trainingsschema's (wandel, hardloop en fiets) voor verbetering van je conditie
  • Yin yoga/meditatie van 15 min voor een goede doorstroming van je energiebananen, meer flexibiliteit en een goede nachtrust
  • onder al onze audio meditaties en yogavideo's staat de prachtige muziek die gekozen en geproduceerd is door Andrew Reynolds


Wil je een gezondere leefstijl, lekkerder in je vel zitten, hernieuwde energie en een bewust ontspannen &  vitaal leven; 

bestel dan nu het 7 weken online leefstijl- en vitaliteitsprogramma voor € 96,00

Na je betaling ontvang je een e-mail met inloggegevens en kun je direct starten met het meest complete online leefstijl- en vitaliteitsprogramma van Vitalize@Work.

Of klik hieronder voor meer informatie over het leefstijl- en vitaliteitsprogramma op maat. 

LEEFSTIJL- EN VITALITEITSPROGRAMMA OP MAAT

Log hier in met je toegestuurde gebruikersnaam en jouw gekozen wachtwoord:


Mocht je last hebben van fysieke / psychische klachten, een chronische  ziekte hebben of medicijnen gebruiken dan raden wij je altijd aan om eerst je arts te raadplegen en te overleggen of dit leefstijl- en vitaliteitsprogramma geschikt is voor jou.

Heb je interesse en wil je eerst meer informatie en een gratis intake? Bel of mail mij gerust; contactgegevens 


GRATIS INTAKE
Of vul het onderstaande contactformulier in:


Aangesloten bij NIBIG / WKKGZ. Voor meer WKKGZ informatie voor cliënten klik op onderstaande foto

WKKGZ info voor cliënten