Emotioneel, mentaal en fysiek welzijn met de Vitalize@Work programma's
Voorkom stress en burn-out gerelateerde klachten door je medewerkers een instant boost te geven in hun werkgeluk, veerkracht en productiviteit. Er mag niet alleen gekeken worden naar de fysieke gesteldheid van medewerkers maar zeker ook naar de mentale en emotionele gezondheid van de medewerkers. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uit onderzoek is gebleken dat fysieke klachten voortkomen uit psychische klachten, onbewuste belemmerende overtuigingen, te weinig uitdaging of een te hoge werkdruk en langdurige stress. Dat kan zich uiten in verschillende lichamelijke en mentale klachten, oververmoeid , overspannenheid of burn-out. De financiële-, prestatie-, en werkdruk wordt overal steeds hoger. Mensen maken zich steeds meer zorgen en hebben last van ongezonde stress. Langdurende en ongezonde stress vermindert je weerstand en werkt het welzijn, de motivatie en productiviteit van de medewerkers tegen.  Zorg er als werkgever voor dat de verantwoordelijkheid en de stress van je medewerkers op een gezond niveau blijft. 

Mentale en fysieke interventies zorgen voor een enorme boost in werkgeluk, veerkracht en in productiviteit
Zorg voor de juiste soort interventies. Niet alleen interventies voor alle medewerkers maar ook leiderschaps-, team en individuele interventies. Kijk ook naar het eventuele herontwerpen van functies en het bevorderen van een goede samenwerking en eventuele competenties. De mate waarin werknemers autonomie, hun goede competenties en sociale verbondenheid ervaren is heel belangrijk. Bekijk hoe je mensen kunt enthousiasmeren door samen verbindingsworkshops te doen, te bewegen, te ontwikkelen en vooral ook te ontspannen. Zo zorg je voor het behoud van gemotiveerde vitale medewerkers en een optimale vitaliteit van je organisatie.

Ons Vitalize@Work traject bestaat uit verschillende vitaliteits- programma's, interventies en workshops op het gebied van de volgende 10 levensthema's;

  1. Gezondheid
  2. Financiën
  3. Voeding en beweging
  4. Familie,  je gezin, partner, vrienden en relaties
  5. Carrière
  6. Bewustwording van je belemmerende overtuigingen, jouw kernwaarden en  je mentale weerbaarheid
  7. Je omgeving en zelfbehoud
  8. plezier en ontspanning
  9. Persoonlijke fysieke-, mentale-, emtionele, spirituele,- en sociale groei
  10. Het bereiken en borgen van je gewenste leven en je bijdrage aan een zinvol bestaan


Met het vitalize@work traject en de vitaliteitsprogramma’s zorg je voor het welzijn van alle mensen en creëer/behoud je een vitale, succesvolle en duurzame organisatie. Onze Incompany vitaliteits@Work programma's kunnen voor alle medewerkers, leidinggevende, per team en individueel gevolgd worden (zowel op de bedrijfslocatie als in de natuur of online).

Hieronder lees je meer over onze vitaliteits- interventies, programma's en coaching. Er zijn vele andere mogelijkheden die we graag bespreken in een Vitalize@work gesprek.

Maak een afspraak voor een Vitalize@Work gesprek