Transformatie coaching, meditatie en yogafascia therapie

Persoonlijke coachings, therapie en yogatraject op maat helpt om verschillende fysieke, emotionele en mentale levensklachten op te verlichten of geheel op te lossen. Ik kijk naar je energiestelsel, eventuele fysieke / mentale / emotionele ongemakken en de manier waarop je in een bepaalde yogahoudingen  beweegt of waar je weerstand of pijn ervaart. Op die manier kan ik bekijken welke yogahoudingen, meditaties en eventueel coachingstraject jou meer vitaliteit, souplesse en veerkracht kunnen geven. De basis is om krachtige yogahoudingen in te zetten om je lichaam te versterken en herstellende therapeutische yogahoudingen om spanning, stagnatie en pijn op te lossen.

Heel je lichaam bestaat uit bindweefsel die alles bij elkaar houdt en voor demping zorgt. Het zit rondom spieren, pezen, botten en organen en staat in directe verbinding met je energiebanen, je spirituele, emotionele, mentale en fysieke gesteldheid. Je kunt je voorstellen dat als je bindweefsel niet soepel is, er in dat gebied emotionele stagnatie, spanning en chronische pijn kan ontstaat. Je gaat dan compenseren en voelt de directe spanning of pijn vaak in je spieren. Je kunt ook mentale of emotionele klachten krijgen of jezelf futloos of somber voelen, of last hebben van onrust en stress. Veel mensen hebben onbewuste emotionele en fysieke blokkades omdat ze het zo druk hebben en niet goed luisteren naar wat hun lijf en ziel nodig heeft. Er zijn ook veel mensen die door blijven gaan terwijl ze vaak al pijn in hun hoofd, nek, schouders, rug of buik ervaren. Vertragen en bewustwording is de 1e stap om echt verschil te kunnen ervaren en jezelf veel lekkerder in je vel te voelen.

In alle yogasessies kunnen we fascia therapy ballen toevoegen. In de stretchhoudingen leggen we de fascia therapy ballen op de punten van de energiebanen in je lichaam en waar vaak spanning, stagnatie en pijn voorkomt in je lichaam. Dit zorgt voor een extra dieptewerking in het bindweefsel, waardoor fysieke, mentale en emotionele spanning, blokkades en stagnaties worden opgelost. Je lichaam krijgt een algehele massage.

Hoe werkt het

Door middel van fasciayogahoudingen, ademtechnieken, meditaties en eventuele toevoeging van de therapeutische fascia-ballen leer je steeds beter om echt naar je lichaam te luisteren. Je ontdekt hoe je emotionele blokkades en chronische pijn los kunt laten, zodat er ruimte, veerkracht, heling en hernieuwde energie ontstaat. Je wordt eigenlijk je eigen therapeut en je zult verstelt staan van de positieve effecten. 

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek