Wandel in de kracht van de natuur naar een bewust, relaxter leven vanuit jouw authenticiteit en talenten.
In deze snelle wereld zijn er veel ballen hoog te houden en rennen we onszelf al snel voorbij. Veel mensen kampen met stress, onzekerheid of een burn-out. We zitten vaak in een onbewuste overlevingsstand, waarin we het verleerd zijn om naar ons lichaam te luisteren, op onze intuïtie/innerlijke wijsheid te vertrouwen en goed voor onszelf te zorgen.
Voel jij je op dit moment misschien onzeker, heb je last van stress of andere lichamelijke, emotionele en mentale ongemakken? Ben je misschien oververmoeid doordat je steeds blijft zoeken en twijfelen aan de keuzes die je wilt maken in je werk, relaties en je persoonlijke leven? Dan kan deze effectieve wandelcoaching jou helpen.

Hoe werkt het?
Bij wandelcoaching kom je op adem en ervaar je al snel innerlijke rust en hernieuwde energie. Je leert stap voor stap hoe je zonder oordeel naar je innerlijke zelf kunt kijken en onbewuste belemmerende overtuigingen loslaat. Je ontdekt wat jouw diepe verlangens en talenten zijn vanuit jouw authentieke kracht. Vanuit dit bewust- welzijn maak je fundamentele keuzes, ontwikkel je nieuwe gewoontes, die precies bij jou passen en dit zal je leven positief en blijvend veranderen.

Plan van aanpak in 3 stappen
Stap 1: intakegesprek.
Tijdens het intakegesprek worden de wensen en doelen helder in kaart gebracht om het beste uit jou of je organisatie te halen.

Stap 2: vervolggesprekken
Soms zijn er maar een paar wandelcoachings-sessies nodig of volgen er, op jouw wens en regie, meerdere gesprekken. 

Stap3 : evaluatie en nazorg
Als het doel is bereikt geven we de eventuele nazorg die nodig is om terugval te voorkomen en duurzaamheid te borgen.
Naast de wandelcoaching in de natuur is het ook mogelijk om online begeleiding te krijgen.

Je bent het meer dan waard om vitaal, succesvol en duurzaam te kunnen leven en ondernemen, vanuit jouw authentieke kracht. 

Je bent welkom en ik help je graag. Wil je eerst meer informatie of een vrijblijvend intake gesprek? Mail of bel mij gerust. 

Wij bieden de volgende Vitalize@Work interventies aan:

  • Incompany leefstijl- en vitaliteitstrajecten (ook online mogelijk)
  • Individuele particuliere leefstijl- en vitaliteitstrajecten (ook online mogelijk)
  • Begeleiding bij time-management, stress gerelateerde- en burn-out klachten en het ontdekken van je intrinsieke motivatie, potentiële kracht, kernwaarden en talenten.
  • Body Mind release therapie en transformatie coaching (loslaten van onbewuste belemmerende gevoelens en overtuigen en terugkomen in jouw essentiële kracht). We werken ook als re-integratiebureau voor het UWV en bieden UWV interventietrajecten (modulaire -en werkfittrajecten) aan. Dit is een breed inzetbare interventiemethodiek voor werkgevers, arbodiensten, UWV en topsporters. Zowel preventief als curatief. Mochten je medewerkers  in de WW of Wia ’zitten' dan kun ze met onze interventies een kundig en effectief hersteltraject aanbieden zodat ze weer enthousiast en blij hun talenten op de werkvloer neer kunnen zetten.
  • Er zijn verschillende workshops- en trainingen mogelijk zoals, bootcamp- en hardlooptrainingen, meditaties, yogasessies en wandelcoaching. We verzorgen dit ook als team-spirit workshop of een bedrijfsuitje. Daarbij verzorgen we 4 x per jaar ons vitalize-retreat in een prachtig wellnesshotel of landhuis heerlijk in de natuur, om je medewerkers helemaal onder te laten dompelen in zelfcare, verbondenheid, ontspanning en vitaliteit.
  • De collectieve verzekering dekt in veel gevallen de kosten van jouw welzijnzonderzoek, PMO, of BMR,  leefstijl- vitaliteitstrajecten en transformatiecoaching! Bijvoorbeeld vanuit een gezondheids- of vitaliteitsbudget.

Als organisatie wordt het ook steeds belangrijker om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Tegenwoordig is het belangrijk dat de persoonlijke waarden van alle medewerkers en die van de organisatie worden verbonden. Het is essentieel dat er een veilige organisatiecultuur is met zingeving en maatschappelijke verbondenheid.

Als BMR-therapeut en leefstijl- vitaliteits adviseur/coach haal ik het beste uit jou en/of je onderneming.
Bij individuele vitaliteitscoaching help ik jou om onbewuste, belemmerende overtuigingen, tekorten en een eventuele ongezonde of stressvolle leefstijl te transformeren naar een vitale leefstijl en mindset die bij jou past! Maatwerk dus! Je leert om te leven en werken volgens jouw kernwaarden en/of die van je organisatie. Hierdoor ontstaat er zelfverwezenlijking en zingeving vanuit jouw authentieke kracht. Als client of opdrachtgever kun zelf meerdere thema's aanbrengen, waar we mee aan de slag gaan om echt te kunnen leven en werken vanuit kernkracht. We hebben een integrale aanpak en streven naar een duurzaam resultaat.

Bij executievecoaching werken we aan strategisch beleid om de wensen, potentiële doelen van de organisatie helder te krijgen.

Bij management-coaching in vitaalleiderschap helpen we je als manager in bewustwording van je eigen belemmerende overtuigingen en authentieke kracht, om vervolgens het team te motiveren hetzelfde te doen. Vitaal leiderschap is een manier van leidinggeven waarin de vitaliteit en gezondheid van de medewerkers centraal staan. Dit brengt vertrouwen en een optimale werking van een team. Hoe voer je een goed gesprek en wat is er belangrijk voor jezelf en je medewerkers? Meer weten over onze vitaliteitscoachingstrajecten binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.