Vitaal leiderschap

Bij Vitalize@Work leiderschapstraining werken we aan een strategisch vitaliteits-management om de wensen en potentiële doelen van alle medewerkers en de organisatie helder te krijgen en te behalen. 

Iedere werknemer wil oprechte aandacht krijgen, zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Ze willen zich veilig voelen om volledig zichzelf te kunnen zijn. Ze worden graag geïnspireerd en geholpen om in hun potentiële innerlijke kracht te komen/blijven. Hun competenties/vaardigheden eventueel te vergroten en meer betrokkenheid en vitaliteit ervaren. Het blijkt soms alleen niet makkelijk om een gezonde leefstijl en vitaliteit bespreekbaar te maken met de medewerkers. Ook vinden medewerkers het vaak moeilijk om zelf naar het management te stappen als ze niet tevreden zijn of zelf niet lekker in hun vel zitten. 

In deze training voor vitaal leiderschap helpen wij je om vitaliteit bespreekbaar te maken met de medewerkers. Het is en manier van leidinggeven waarin het welzijn van alle medewerkers en de optimale bedrijfsvitaliteit centraal staan. 

  • Hoe voer je een goed betrokken gesprek en wat is er belangrijk voor jezelf en je medewerkers?  
  • We helpen je als manager om meer bewustwording te krijgen van je eigen vitaliteit, je eventuele belemmerende overtuigingen, je persoonlijke behoefte en je authentieke kracht, om vervolgens het team te motiveren hetzelfde te doen.
  • We helpen je te signaleren welke medewerkers  floreren op gezonde stress of welke medewerkers er gebukt gaan onder ongezonde stress, zodat je gericht kan helpen met een vitaliteitsprogramma op maat. Hierdoor creeër je een betrokken, vitale organisatie en zorg je voor het welzijn van alle medewerkers. Dit brengt vertrouwen en een optimale werking van een team. 
  • Medewerkers kunnen alleen floreren bij bewust en integer leiderschap. Vanuit de potentiële kernkracht van je organisatie en die van je medewerkers, kun je vertrouwen en vitaal leiderschap creëren. Zo blijf je groeien & ontwikkelen en je bijdrage leveren in een succesvolle duurzame organisatie, het welzijn van mensen en het maatschappelijk belang.

Maak een afspraak voor vrijblijvend en vitaal gesprek of vraag een offerte aan.