7 weken Incompany Vitalize@Work programma op maat
Ons vitalize is zowel als groepstraject als ook individueel te volgen en kan op maat samengesteld worden. 
Ik stem alles af op jouw persoonlijke behoeften of voor de groep van medewerkers. Indien nodig aangevuld met andere expertises zoals stretch en relax yoga, ademtechnieken en BMR- therapie.

Wat kun je van ons 7-weken  leefstijl- en vitaliteits-traject op maat verwachten?
Vitaliteit staat voor levenskracht. Het is de fysieke, emotionele, mentale spirituele en sociale vrijheid om ons te blijven ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van ons leven te verhogen. Vitaliteit werkt als een persoonlijke batterij. Het bereiken en behouden van een authentiek bewust zinvol leven, vol levenslust in verbinding met jezelf en alles en iedereen om je heen. Dit leefstijl- en vitaliteitstraject geeft je balans en hernieuwde levensenergie op jouw 7 energieniveaus en levensthema's, zodat je jezelf al heel snel lekkerder in je vel gaat voelen. De wekelijkse vitaliteitssessies geven je bewustwording, vitaliteit en zingeving, zodat je vanuit jouw potentie helemaal kunt gaan voor wat je echt leuk vindt en vanuit je hart graag doet!

Vitalize@Work werkt met een holistische aanpak.
Holistisch staat voor allesomvattend en compleet. Met dit 7- weken leefstijl- en vitaliteitsprogramma krijg je een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past. Hierdoor ontstaat er een goede balans en krijg je meer energie op fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel en sociaal niveau. Ik leer je bewust worden van jouw belemmerende gevoelens en overtuigingen en hoe je dit kan transformeren naar zelfverwezenlijking en zingeving vanuit jouw authentieke kracht.  Vanuit jouw kern zullen je behoeftes door jezelf worden voorzien. Zodat je jouw natuurlijke gaven en talenten kunt neerzetten vanuit verbinding met jezelf en alles en iedereen om je heen.

We gaan aan de slag met de volgende 10 levensthema's; 

 1. Gezondheid
 2. Financiën
 3. Voeding en beweging
 4. Familie,  je partner, vrienden en relaties
 5. Carrière
 6. Bewustwording van je belemmerende overtuigingen, jouw kernwaarden en  je mentale weerbaarheid
 7. Zelfbehoud
 8. plezier en ontspanning
 9. Persoonlijke fysieke-, mentale-, emtionele, spirituele,- en sociale groei
 10. Het bereiken en borgen van je gewenste leven en je bijdrage aan een zinvol bestaan


Wat krijg je tijdens ons 7- weken Vitaliteits- en leefstijlprogramma op maat?

De basis van dit programma biedt;

 • Persoonlijke doelstelling, voedingsschema's en begeleiding op maat met behulp van de meest complete "Vytal voedings- en coachingsapp".
 • 1 tot 3 x per week een krachtige yoga-, bootcamp- of total bodyworkout- sessies, die heel je lichaam krachtiger en gespierder maken en alle energie weer goed laat stromen. Zowel op de bedrijfslocatie als online te volgen.
 • Trainingsschema's (wandel, hardloop en fiets) voor verbetering van je conditie.
 • 7 online sessies (1 thema per week) van stretch & release yin yogahoudingen en 7 geleide meditaties (1 thema per week)  voor souplesse, een optimale doorstroming van je energiebanen & organen en een diepe fysieke en mentale ontspanning, zodat je er weer vol energie kunt floreren. 
 • Vitaliteitscoachings-consulten  van een tot 1,5 uur per week voor een duur van 7weken. De vititeitscoachings-sessies kunnen plaatsvinden op jullie bedrijfslocatie, tijdens een wandeling, online of in mijn praktijk.


Extra:

 • Supplementen-advies en 10% korting op de allerbeste supplementen van Vitakruid.
 • Heb je weinig tijd om zelf lekker en gezond te koken dan heb je ook de mogelijkheid om (met 10% korting) gezonde en lekkere maaltijden van "oh my guts" bezorgmaaltijden te bestellen.

 
Dit unieke vitaliteitsprogramma helpt jou naar een bewuster en vitaler leven vanuit jouw volle potentieel! 

Bekijk hieronder de video van de meest complete Vytal voedings- en coachingsapp:

 


Wil je meer informatie over onze vitaliteits- interventies, programma's en coaching? Er zijn vele andere mogelijkheden die we graag bespreken in een Vitalize@work gesprek.

Vitalize@Work
Natascha de Keijzer
06-51085174
info@vitalizeatwork.com

Of vul het onderstaande contactformulier in:

Mocht je last hebben van fysieke / mentale /  psychische klachten, een chronische ziekte hebben of medicijnen gebruiken dan raden wij je altijd aan om eerst je arts te raadplegen en te overleggen of dit vitaliteits- en leefstijlprogramma geschikt is voor jou.

Aangesloten bij NIBIG WKKGZ. Klik op de foto voor WKKGZ informatie voor cliënten