Fysiek, emotioneel en mentaal welbevinden  

Voorkom stress en burn-out gerelateerde klachten door je medewerkers een instant boost te geven in hun werkgeluk, veerkracht en productiviteit.
Er mag niet alleen gekeken worden naar de fysieke gesteldheid van medewerkers maar zeker ook naar de mentale gezondheid van medewerkers. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Uit onderzoek is gebleken dat fysieke klachten voortkomen uit psychische klachten, (onbewuste belemmerende overtuigingen) te weinig uitdaging of een te hoge werkdruk en langdurige stress. Dat kan zich uiten in verschillende lichamelijke en mentale klachten, oververmoeid , overspannenheid of burn-out.
De financiële-, prestatie-, en werkdruk wordt overal steeds hoger. Mensen maken zich steeds meer zorgen en hebben last van ongezonde stress. Langdurende en ongezonde stress vermindert je weerstand en werkt het welzijn, de motivatie en productiviteit van de medewerkers tegen.  Zorg er als werkgever voor dat de vitaliteit op een gezond niveau blijft. Met vitaliteitsaanpak van Vitalize@Work zorg je voor veerkrachtige, vitale medewerkers in een succesvolle & duurzame organisatie.

Vitalize@Work heeft de oplossing op zowel fysiek als mentaal gebied met de vitaliteitsprogramma's op maat.  Dit zorgt ervoor dat medewerkers zich beter kunnen inleven in anderen, een goede balans hebben tussen in- en ontspanning en minder moeite hebben met veeleisende situaties, om vervolgens samen met frisse energie te kunnen floreren. Onze vitaliteitsprogramma’s en workshops kunnen op de werkvloer, individueel of online gevolgd worden. Lees hieronder meer over onze onderstaande diensten.

Vitalize@work progamma's: